Piscine à ciel ouvert de Boom

Piscine à ciel ouvert de Boom

Attention: on nous signale via les commentaires des prix très élevés pour les non-habitants de Boom.

En soirée, des discounts vous sont offertes (6€ à la place de 20€)

Tranche d’âge

  • Baby (0 > 2 ans)
  • Mini (3 > 5 ans)
  • Junior (6 > 8 ans)
  • Kid (9 > 12 ans)

Services

  • Accès PMR

Météo

  • Sortie extérieure (par beau temps)

Acacialaan, 2850 Boom

 

>:   15

Het openluchtzwembad van Boom is niet meer toegankelijk voor de bevolking, zo werd me meegedeeld. Wanneer ik naar de voetbal ga en er wordt niet gevoetbald , dan wordt er anti-voetbal gescandeerd. Hetzelfde kan nu gezegd worden van het beleid in Boom. Ik denk met nostalgie terug naar mijn jeugd, waar we met zijn allen genoten van het openluchtzwembad. Marc Van Cleemput
Schaamteloos!! Dit zijn prijzen van een luxe zwembad en dat kan je van Boom echt niet zeggen! Als dit de wijze is om klein krapuul buiten te houden dan is dat héél erg. Er zijn andere mogelijkheden vb. als je ID-controle doet! (één verwittiging en zwembadverbod)
PURE SCHANDE ik zou €50 moeten betalen om mij en 2 kinderen te laten zwemmen .Pure Discriminatie dat men meer moet betalen dan de bewoners van boom ok maar €19 verschil alleen al op mijn ticket . Mij zien ze alleen nog op de A12 wat Boom betreft Ik hoop dat men in Antwerpen voortaan ook meer vraagt voor de bewoners van Boom
Ik schrok me ook een aap over de prijs en dan was mijn jongste kleinzoon gelukkig minder dan 4 en moesten we "maar" 30 euro voor een kind en een oma betalen. Ik vind dat Antwerpen meer openluchtzwembaden zou mogen hebben of zwemvijvers maar ben wel akkoord dat Boom zoveel vraagt aan niet-belastingbetalers van Boom. ALLEEN ZEG DIT AAN DE TELEFOON,SCHRIJF DIT OP JE WEBSITE EN VERMELD DE REUZEKORTING VOOR DE AVONDUREN : 6 euro ipv 30 euro !!!Ik kom dan misschien nog eens terug.
@Yves Van Acker Ik schrijf voor een Vlaamse krant en doe ook verslaggeving uit Boom. Ook over het zwembad heb ik bericht. Zou je mij eens kunnen contacteren? Hier zit opvolgnieuws in.